pokochaj ursus Ursa Smart-city

3/2010 Oświadczenie o zamiarze przekazywania skonsolidowanych raportów kwartalnych zawierających kwartalną informację finansową

Zarząd CELTIC PROPERTY DEVELOPMENTS S.A. („Spółka”) oświadcza, że zamiarem Spółki jest przekazywanie skonsolidowanych raportów kwartalnych zawierających kwartalną informację finansową, o której mowa w § 83 ust. 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim.

W związku z powyższym CELTIC PROPERTY DEVELOPMENTS S.A. nie zamierza przekazywać jednostkowych raportów kwartalnych.

Podstawa prawna: § 83 ust. 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz. U. z 2009 r. nr 33, poz. 259, z późn. zm.).

Podpisy osób uprawnionych do reprezentowania:
1. Elżbieta Wiczkowska, Członek Zarządu, 21.12.2010 r.
2. Christopher Bruce, Członek Zarządu, 21.12.2010 r.

Pozostaw odpowiedź

Musisz być zalogowany aby dodać komentarz.

Zastrzeżenie

Informacja na tej tej stronie internernetowej jest własnością CPD S.A .
Zabronione jest duplikowanie informacji w jakimkolwiek formacie

Przydatne linki

Pokochaj Ursus
Projekt rewitalizacji URSUS .
Szczegółowe informacje na temat aktualnego stanu rozwoju projektu na terenie Ursusa .

CPD S.A.
ul. Cybernetyki 7b